Steun Eerlijk Proces

Het doel is dat alle uitleveringen en uitzettingen naar Rwanda per direct stopgezet worden. Daarnaast willen we dat beschuldigde Nederlanders van Rwandese afkomst een eerlijk proces krijgen. Hieronder zie je hoe je Eerlijk Proces kan steunen. 

Onze dank is groot!

Teken de burgerinitiatief

Wij hebben 40.000 handtekeningen nodig. Jij kan het verschil maken! 

  • De IND beschuldigt tientallen Nederlanders van Rwandese afkomst, van genocide op basis van rammelend onderzoek, tegenstrijdige getuigenverklaringen en oncontroleerbare bronnen
  • Rechters en ministers geven de IND structureel gelijk zonder inhoudelijk naar de processen te kijken.
  • Een eerlijk proces in Rwanda zelf is niet mogelijk
  • Nederland, dat mensenrechten hoog in het vaandel heeft, zwijgt over de mensenrechtenschendingen in Rwanda die regelmatig benoemd worden door o.a. Human Rights Watch, Amnesty International en Freedom House.

Een aantal van deze Nederlanders van Rwandese afkomst hebben al een uitleveringsverzoek ontvangen dus de urgentie is hoog. Hoe sneller wij ons doel van 40.000* handtekeningen halen, des te sneller zij een eerlijk proces kunnen krijgen.

Lees de voorwaarden

Onderteken kan via deze link. Heb je vragen over de petitie of kom je er niet uit? Neem dan contact op met Eerlijk Proces. Dit kan via de e-mail of via social media. 

Doneer

Eerlijk Proces is een initiatief door vrijwilligers levend wordt gehouden. 

Alle uitgaven worden momenteel door het team zelf bekostigd. Dit komt bovenop alle kosten die een juridisch proces met zich meebrengt. 

  • Financiële steun wordt enorm gewaardeerd en donaties zijn altijd welkom!
  • Elke donatie zal bijdragen aan het onderhouden en ontwikkelen van deze campagne. Denk aan de aanschaf van campagnematerialen, het verspreiden van de boodschap en het organiseren van acties die hieraan bijdragen. 

De donaties aan Eerlijk Proces worden door the Hague Peace Project (HPP), een erkende stichting, beheerd. Via deze link kunnen donaties worden overgemaakt.

Testimonials

Onrecht moet rechtgezet!

Anoniem
Ondertekenaar

 

 

Steun mensen!

Anoniem
Ondertekenaar

 

Mijn vader was zo zeker van zijn zaak dat hij bereid was om strafrechtelijk vervolgd te worden.

Anoniem
Ondertekenaar

 Nieuws
Eerlijk Proces in de media

Deel deze petitie

Wil je ons steunen, maar mocht je de petitie al getekend hebben, deel onze burgerinitiatief met zoveel mogelijk vrienden, collega’s en kennissen. Volg ons ook via social media waar we regelmatig updates plaatsen.